הפקולטה למדעי הרוח I אוניברסיטת חיפה - פרופ' עוז אלמוג וד"ר תמר אלמוג : כל שקרי האקדמיה - האם מותו של התואר האקדמי מתקרב?
oa front

"כל שקרי האקדמיה" ספר חדש לפרופ' עוז אלמוג

כל ספר שיוצא לאור הוא מיוחד בדרכו, אבל דומה שהספר הזה, שכתבו פרופ' עוז אלמוג מהפקולטה למדעי הרוח ובת זוגו ד"ר תמר אלמוג מהפקולטה לחינוך באוניברסיטה חיפה, הוא באמת נדיר (וגם אמיץ). ספרם הקודם, "דור ה־Y – כאילו אין מחר" (2016), היה רב מכר ועורר שיח ציבורי נרחב על המאפיינים, הצרכים והקשיים של הצעירים בימינו. הספר החדש עוסק בעולם המדע וההשכלה הגבוהה ובקריירה האקדמית. הוא מעז לומר את מה שרבים יודעים (ושותקים) ואת מה שרבים אינם יודעים, ועכשיו אולי יתחילו לדבר עליו. למוסדות ההשכלה הגבוהה בארץ, הוא חשוב כפל כפליים. הוא מסמן כיוון אחר לעתידנו. לא חייבים להסכים עם הדברים, אבל חייבים לקרוא כדי לדעת על מה להתווכח...

לפרטים נוספים