הפקולטה למדעי הרוח I אוניברסיטת חיפה - בית הספר לאמנויות מזמין לסדרת ההרצאות "מופע הפוליטיקה נמשך" בחוג לתיאטרון

בית הספר לאמנויות מזמין לסדרת ההרצאות "מופע הפוליטיקה נמשך" בחוג לתיאטרון

Mpolitics 2021החוג לתיאטרון מציג: מופע הפוליטיקה נמשך
לאור הצלחת סדרת ההרצאות "מופע הפוליטיקה" בסמסטר א' ולבקשת מנויי הסדרה, החוג לתיאטרון מציע סדרת המשך בסמסטר ב'.
גם הפעם נעסוק במופע הפוליטי בארץ, בעבר ובהווה, ונרחיב מבט גם לאנגליה של שייקספיר,
לאנדלוסיה של לורקה (בפרשנות תל-אביבית של עידן פוליטיקת הזהויות), לטקס בהרי ההימלאיה ההודים, ולעולם הערבי בשכנותנו.
עלות מנוי לסדרה: 400 ₪
חבר מביא חבר ומקבל הנחה של 15%
עלות הרצאה בודדת: 50 ₪

קישורים לזום יישלחו למנויים מדי שבוע, ההכנסות מהסדרה מופנות כולן למלגות לסטודנטים
להרשמה במיילים: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
לפרטים נוספים: מיכל פשטצקי גולן,
אחראית קשרי קהילה, 04-8288821 (פנימי 58821)