קול קורא / מלגות ופרסים

prise_icon
פרס
אייקון קול קורא

קול קורא לפרס הקתדרה לחקר מורשת יהדות מצרים ע"ש יוסף ורשלין ברדה לשנת תשפ"ד. – 30.06.2024

פרס הקתדרה לחקר מורשת יהדות מצרים ע"ש יוסף ורשלין ברד . להצעות מחקר ולעבודות גמר לתואר השני והשלישי

מלגת הקתדרה ע ״ש וולפס ון למורשת ההגות היהודית
הקתדרה ע ״ש וולפס ון ל ו מרשת ההגות היהודית מציעה מלגת הצטיינות
לדוקטורנט.ית בחוג לתולדות ישראל ומקרא באוניברסיטת חיפה , החל משנת הלימודים תשפ"ה( 2024-2025 ) למשך ארבע שנות כתיבת הדוקטורט.

למידע נוסף

קול קורא למסלול מ״א בתכנית המרחב האסיאני – תשפ״ה – 01.05.2024
תכנית המרחב האסיאני – קול קורא לתלמידי מא 2024-25

אייקון קול קורא

Call for Applications for the Manfred Lahnstein Post-Doctoral Research Fellowship in Haifa in 20th-Century German Studies for the 2024–2025 Academic Year

The Bucerius Institute for Research of Contemporary German History and Society, University of Haifa Call for Applications for  the Manfred Lahnstein Post-Doctoral Research Fellowship in Haifa in 20th-Century German Studies for the 2024–2025 Academic Year

All materials should be written in English.
Applications should be sent to Amir Bar-On (Administrative Coordinator) at ambaron@univ.haifa.ac.il.

The deadline for submissions is March 18, 2024, and decisions will be made by April 21, 2024.
For More Info

אייקון קול קורא

Call for Applications for the Manfred Lahnstein Post-Doctoral Research Fellowship in Haifa in 20th-Century German Studies for the 2024–2025 Academic Year 18.03.2023

The Bucerius Institute for Research of Contemporary German History and Society invites applications for the Manfred Lahnstein one-year post-doctoral fellowship (lasting a minimum of 10 months). The fellowship of 90000 NIS (together with office facilities) will be granted for research at the University of Haifa. For more info

קול קורא לתחרות פרס בהט 2024
קול קורא לתחרות פרס בהט תשפ"ד-2024 – הוצאת הספרים

אייקון קול קורא

קול קורא לפרס הקתדרה לחקר מורשת יהדות מצרים ע"ש יוסף ורשלין ברדה לשנת תשפ"ג – 14.07.2023

The Azrieli International Postdoctoral Fellowship

The Azrieli International Postdoctoral Fellowship has officially launched the Call for Applications for the 2024–25 academic year. We would like to emphasize that the fellowship is open to applicants from all around the world.

The fellowship provides significant funding, academic programming, and support to 24 international postdoctoral researchers, enabling them to carry out research in exact sciences, life sciences, humanities, and social sciences at eligible Israeli academic institutions. The value is approximately ILS 188,000 per year, which includes funds reserved for research and travel.

The online application system is set to open on September 1, 2023. Please find below the full information for the application process. We would appreciate your assistance in circulating this call to all relevant parties.

אייקון קול קורא
קול קורא לפרס הקתדרה לחקר מורשת יהדות מצרים ע"ש יוסף ורשלין ברדה לשנת תשפ"ג  – 30.06.2023 פרס הקתדרה לחקר מורשת יהדות מצרים ע"ש יוסף ורשלין ברדה להצעות מחקר ולעבודות גמר לתואר השני והשלישי

מלגת ג'ויס הינה מלגה ייחודית לסטודנטיות המתחילות את לימודיהן בשנה"ל תשפ"ד באוניברסיטת חיפה.
גובה המלגה 2,000 (אלפיים) דולר ($) בערכם בשקלים, בהתאם לשער ההמרה שייקבע לצורך תשלום המלגה.
המלגה מיועדת לסטודנטיות בכל התארים (מכינה, תואר ראשון, תואר שני ודוקטורט).
ניתן לשלב את המלגה עם מלגות נוספות.
כל מועמדת תתבקש לכתוב מכתב אישי ובו סיבותיה להגשת הבקשה תוך ציון הקשיים והאתגרים המלווים אותה.

לפרטים נוספים:
טלפון: 04-8240238 , 04-8240233.
לאחר שעה 16:00, ניתן לפנות למוקד המידע: *6569.
מייל: hsheinbox@univ.haifa.ac.il , ykallach@staff.haifa.ac.il

מלגת "אהבת עולם" היא מלגה ייחודית ובלעדית לסטודנטים באוניברסיטת חיפה המאפשרת היכרות עם התרבות והדת היהודית. המלגה מתאימה לסטודנטים וסטודנטיות חדשים וחדשות באוניברסיטת חיפה בתארים הבאים:

• תלמידי מכינה.
  • תואר ראשון.
  • תואר שני.
  • דוקטורט.
    המלגה מיועדת לבעלי בגרות באחד ממקצועות היהדות (כגון – תנ"ך, תושב"ע). סטודנטים שאין ברשותם בגרות באחד ממקצועות היהדות , יהיו רשאים לבחור 2 קורסי השלמה, מתוך קורסי הבחירה האקדמיים, הכלולים בתוכנית (ללא תשלום). ואם יסיימו בציון 80 ומעלה, יהיו רשאים להצטרף לתכנית בשנה העוקבת.

במקרה שמספר המועמדים למלגה שיהיו מעוניינים ויעמדו בתנאי הסף יהיה גבוה ממכסת המלגות, יינתן משקל, בין השאר, לעובדה שמועמד/ת בוגרי שירות צבאי או שירות לאומי.
ניתן להגיש בקשה לקבלת המלגה בכל שנה אקדמית בה תופעל התכנית. ניתן לקבל מלגות אחרות בנוסף למלגה זו.
מי שבקשתו לקבלת המלגה תאושר, יקבל בכל שנה 2,000 (אלפיים) דולר ($) בערכם בשקלים, בהתאם לשער ההמרה שייקבע לצורך תשלום המלגה.
חובות המשתתפים שיאושרו לצורך קבלת המלגה:
–  השתתפות בקורס אקדמי המקנה נקודות זכות- 2 שעות שבועיות סמסטריאליות (רשימת הקורסים האקדמיים לשנת תשפ"ג).
–  השתתפות בקורס העשרה- 2 שעות שבועיות סמסטריאליות.
–  מעגלי שיח – שעה שבועית סמסטריאלית (24 שעות שנתיות). תקנון מלגת "אהבת עולם"

לפרטים נוספים:
טלפון: 04-8240238 , 04-8240233.
לאחר שעה 16:00, ניתן לפנות למוקד המידע: *6569.
מייל: hsheinbox@univ.haifa.ac.il , ykallach@staff.haifa.ac.il