דבר דיקן הפקולטה למדעי הרוח

דיקן הפקולטה למדעי הרוח

דבר הדיקן לסטודנטים תשפ"ה

שלום לסטודנטיות ולסטודנטים בפקולטה,
אני וחברי וחברות הסגל האקדמי והמנהלי נרגשים לקראת פתיחת שנת הלימודים למרות הזמנים הקשים שכולנו חווים! החזרה ללימודים היא הזדמנות פז לכל אחת ואחד מאיתנו לשנות אווירה, להגיע לקמפוס, לפגוש מרצים ומרצות וקולגות – סטודנטיות וסטודנטים מכל הקהלים, העדות והקהילות. המטרה העיקרית היא כמובן לרכוש ידע וכלים!
אוניברסיטת חיפה ידועה כבר שנים כמוסד אקדמי מצויין בו לומדים סטודנטיות וסטודנטים ששומרים על יחסי כבוד הדדי. לקראת פתיחת השנה עבדנו קשה ( האוניברסיטה עצמה, הפקולטה וחברי הסגלים שלה והחוגים ותכניות הלימודים ) ובאופן מקצועי על מנת לתחזק, לשפר ולבנות עבור כל אחת ואחד מכם.ן סביבה מוגנת ונעימה ללמידה.
להתראות בקמפוס – מחכים לכולכם.ן ומייחלים לחזרתם.ן בשלום של כל המגויסים.ות ואנשי / נשות כוחות הביטחון ולימים טובים ושקטים יותר לכולם.
בברכה,
פרופ' זוהר שגב