אירועי חבר הנאמנים ה-49 של האוניברסיטה – 14-15.06.2021

חברות וחברי הסגל היקרים.ות שלום רב,
בימים שני ושלישי, 14-15 ביוני, בין השעות 20:30 – 18:30 (שעון ישראל) יתקיימו אירועי מושב חבר הנאמנים ה-49 במתכונת מקוונת. האירועים יתקיימו באודיטוריום הכט (כניסה למוזמנים בלבד) וישודרו באתר אירועי חבר הנאמנים בשידור חי.

יום שני, 14 ביוני, יוקדש למליאת הפתיחה ולחובות הרשמיים של חברי חבר הנאמנים. אירוע להענקת תואר דוקטור לפילוסופיה לשם כבוד לפרופ' ריצ'ארד הורטון ישודר מייד לאחר מכן בשעה 20:00 שעון ישראל.
יום שלישי, 15 ביוני, יעסוק בדו"ח הוועדה האסטרטגית. בתום הצגת הדו"ח ומסקנותיו יתקיים דיון בהשתתפות יו"ר הוועדה, פרופ' יוסף קלפטר, נשיא האוניברסיטה, פרופ' רון רובין ורקטור האוניברסיטה, פרופ' גור אלרואי, עם שאלות קהל. נשמח להשתתפותכן.ם בדיון חשוב זה.

לפרטים נוספים ניתן לפנות לגב' עינת חכים, מרכזת לשכת חבר הנאמנים
Email:ehakim@staff.haifa.ac.il

השתתפות באירועים מותנת ברישום מראש.

בראדלי מ. בלום                               פרופ' רון רובין                          פרופ' גור אלרואי
יו"ר חבר הנאמנים                            נשיא                                       רקטור

ב - ג יונ 2021
Expired!