הפקולטה למדעי הרוח I אוניברסיטת חיפה - תואר שני בלימודי תרבות - 2017

תואר שני בלימודי תרבות - 2017

macs
תוכנית לתואר שני – M.A.
התכנית ללימודי תרבות של הפקולטה למדעי הרוח באוניברסיטת חיפה לימודי תואר שני (מ.א.) מציעה חוויה לימודית מרתקת, מעשירה וחדשנית. לימודי התואר מעניקים הכשרה מתקדמת בחקר תרבות גבוהה ופופולרית תוך פתיחת צוהר למגוון גישות ביקורתיות, היבטים פילוסופיים, פסיכולוגיים, חברתיים, אתיים, ואמנותיים של התרבות בת זמננו. התכנית שמה דגש על הקשר בין מחקר עיוני ועשייה תרבותית, המתבטא הן בתכנים הנלמדים והן בפעילויות ואירועים לאורך השנה.
הלימודים מתקיימים יום בשבוע- יום ד' בין השעות 08:30-20:00 במשך שלושה סמסטרים.
תלמידות ותלמידי התכנית רוכשים כלים לבחינה ביקורתית של התרבות על גווניה וסוגיה השונים, תוך שימוש בכלים ממגוון תחומי ידע ומחקר במדעי הרוח והחברה. את הידע הנרכש ניתן ליישם בהמשך מחקר אקדמי ובמנעד רחב של פעילויות מקצועות: בחינוך, במנהל תרבות, באמנות, במנהל ציבורי, במגזר העסקי, ועוד.
רשימת קורסים ומידע נוסף נמצאים באתר התוכנית:

לאתר התוכנית : http://macs.haifa.ac.il/index.php/he/