קול קורא / מלגות ופרסים

מלגה
prise_icon
פרס

מלגת "אהבת עולם", היא מלגה ייחודית ובלעדית לאוניברסיטת חיפה. היא מתאימה לסטודנטים חדשים בתארים ראשון, שני, שלישי או מכינה, וניתן לקבלה בכל אחת משנות הלימודים. היא מיועדת למסיימי שירות צבאי או שירות לאומי מלא. בכל שנה מקבלים 2000 (אלפיים) דולר לשנת לימודים.

תנאי המלגה:

• השתתפות בקורס אקדמי המקנה נקודות זכות- 2 שש"ס.
  • השתתפות בקורס העשרה- 2 שש"ס.
  • השתתפות בפעילות חברתית (מפגשים, סיורים וכו') 24 שעות.

ניתן לקחת מלגות אחרות בנוסף למלגת אהבת עולם.

יצירת קשר: המוקד למועמדים מרכז את כלל הפרטים אודות המלגה, ויש להפנות אליו את כלל המועמדים.
ניתן להפנות בדרכים הבאות: בטלפון: *6569 וואטסאפ: 8288680-04 מייל: Mokedmeida@univ.haifa.ac.il

מלגת 600+ לסטודנטים/ות שיחלו לימודיהם בשנת תשפ"ג
להלן רשימת החוגים בפקולטה למדעי הרוח בהן תינתן מלגת 600+ לסטודנטים/ות שיחלו לימודיהם בשנת תשפ"ג*. המלגה, בגובה 35% או 50% שכ"ל, תינתן לסטודנטים/ות, בשנה א' בלבד, בהתאם לציון הפסיכומטרי הגולמי המצוין בטבלה

* לתשומת ליבכם, למשלמים ראשונים תינתן עדיפות בקבלת המלגה. מספר המלגות שיינתנו ואופן מתן המלגות כפוף לשיקול דעתה הבלעדי של האוניברסיטה, ואין בפרסום זה משום התחייבות להענקת מלגות כלשהן.

אייקון קול קורא

קול קורא לפרס הקתדרה לחקר מורשת יהדות מצרים ע"ש יוסף ורשלין ברדה לשנת תשפ"ב – 30.06.2022

פרס הקתדרה לחקר מורשת יהדות מצרים ע"ש יוסף ורשלין ברד . להצעות מחקר ולעבודות גמר לתואר השני והשלישי

קול קורא למחקר משלב עשייה – תשפ"ג 01.06.2022

בתכנית 'שותפות אקדמיה-קהילה' הפועלת בדיקנט הסטודנטים באוניברסיטת חיפה, אנו מאמינים שתפקיד המדע ובראשו המדען/ית, הוא לתאר, להסביר, לנבא ולהשפיע על המציאות והחברה דרך ובעזרת בחינה של האופנים בהם התיאוריה פוגשת את השדה בפועל. 'שותפות אקדמיה-קהילה' מבקשת להציג יוזמה חדשה המיישמת גישה זו – מחקר משלב עשיה – המסייע לחוקרים ליצור חיבור דו-כיווני בין מחקר אקדמי לעשייה בשטח – על ידי חיבור בין החוקר והמחקר, חברה, קהילה וסטודנטים.

תחרות האקתון של תכנית מר"ד בתאריכים 19-20/05/2022

תחרות נושאת פרסים בתחום השימור, ההנגשה והמחקר הדיגיטליים של אוצרות מורשת חומרית אומנותית ותרבותית
בתאריכים 19-20/05/22
מיקום: מבואת ספריית יונס וסוראיה נזריאן

קול קורא הפרס הספרותי ע"ש ליס מילר תשפ"ב – 01.04.2022
מצ”ב קישור לפרטים מלאים

קול קורא חדש לסגל אקדמי ומנהלי במסגרת תכנית  ERASMUS + לשנה"ל תשפ"ג 2022-2023
לשאלות ופרטים נוספים: גב' תאודורה פנקוב, אחראית שיתופי פעולה בינלאומיים.
טלפון: 04-8249419 או במייל tvalchevp@staff.haifa.ac.il
המידע זמין גם באתר: ביה"ס הבינלאומי תכניות לחילופי סגל וסטודנטים
** לתשומת לבכם:  בשל מגבלות תקופת הקורונה ייתכנו שינויים במתווה האישורים ליציאה לתכנית חילופי סטודנטים.

קול קורא לתחרות פרס בהט 2022
קול קורא לתחרות פרס בהט תשפ"ב-2022 – הוצאת הספרים

שימו לב: המועד האחרון להגשת ההצעות הינו ה – 07.11.2021
הסדנה השנתית מיועדת ליצור מסגרת תומכת ומעודדת לדוקטורנטיות ערביות בעלות פוטנציאל להשתלב בעולם האקדמי בעתיד (אוניברסיטאות+ מכללות). יוזמה זאת באה מתוך ההכרה העמוקה של אוניברסיטת חיפה באתגרים העומדים בפני נשים בכלל, ונשים ערביות בפרט באקדמיה ומתוך הרצון שלה לטפח מצויינות בקרב נשים מקבוצות אוכלוסיה שונות.

הגשת מועמדות לתכנית המלגות “מובילים עתיד”

אוניברסיטת חיפה מזמינה אותך להגיש מועמדות ל”מובילים עתיד” תכנית מלגות שמעניקה לסטודנטים נבחרים מעטפת אישית וקבוצתית לאורך כל התואר. תכנית שתלוה אתכם בדרך לממש את המטרות והשאיפות ותעניק לכם כלים להצלחה אקדמית ולכניסה מיטבית לעולם הקריירה.

התוכנית מיועדת בעיקר לסטודנטים המגיעים מאזורי  הפריפריה החברתית כלכלית גאוגרפית ושואפים להצליח.
הרישום באונליין קל ומהיר, בואו להיות חלק מהנבחרת!