ברוכים הבאים

מדעי הרוח כוללים את תחומי הדעת הבאים: אמנות, ארכאולוגיה, בלשנות, היסטוריה, ספרות ופילוסופיה.
הם המסד לרכישת כישורי כתיבה, מחקר וניתוח, הבסיס לחשיבה ביקורתית ודעת.
מדעי הרוח הם מים חיים שמרווים צימאון לידע בכל תחום;
הם חלון פתוח אל העולם דרכו ניתן להשקיף אל האופק; והם מפת דרכים שמאפשרת מסעות מרתקים של גילוי והבנה.

סטודנטים/סטודנטיות יקרים,
אנא עדכנו אותנו מי מכם גויס למילואים והאם יש משהו שתזקקו בו לסיוע שלנו.

מצ"ב טופס אונלין, נבקש שסטודנטים/ות שגויסו ימלאו את פרטיהם,

לחצו כאן לטופס.
אנחנו זמינים עבורכם בקו החם טלפונית ובוואטסאפ במספר: 052-8510004.
בתקווה לימים שקטים ורגועים,

פרופ' בתיה אנגל יגר – דיקנית הסטודנטים

סטודנטים וסטודנטיות יקרים ויקרות,  الطّالبات والطُّلاب الأعزاء

דיקנט הסטודנטים והמערך לגיוון, הכללה וקהילה, מבקשים לתמוך בכם בשעה קשה זו.
אנו פותחים קבוצות חוסן, אשר תחת הנחיה מקצועית תאפשרנה שיח פתוח, בסביבה ידידותית ותומכת לכל הסטודנטים.
הקבוצות תהיינה מונחות בשפות שונות. בעת הרשמתכם, אנא ציינו לאיזו קבוצה תרצו להצטרף ותקבלו קישור לזום עם מועד המפגש בשפה בה בחרתם.
אנו יודעות שבתקופות כאלה נטייתנו הטבעית היא להתכנס בתוך עצמנו. חשוב לדעת שלשיח קבוצתי יש כוח רב ביצירת חוסן אישי וחברתי ואנו מזמינות את כולכם לקחת בו חלק.
אנא הרשמו בקישור הזה: https://forms.gle/yi6J588A4GHsfaEn9

مكتب عميدة الطلبة بالتعاون مع وحدة التنوّع، الاحتواء والمجتمع في جامعة حيفا يهمّهما أمركم في هذه الأيام العصيبة.
بودّنا أن نجري لقاءات دعم وتعزيز الحصانة يسيّرها مرشدو مجموعات مختصّون باللغة العربية. هذه اللقاءات من شأنها أن تفتح المجال أمامكم لإجراء حوار مفتوح ضمن أجواء داعمة.
عند التسجيل، يرجى تحديد المجموعة التي ترغب/ترغبين في الانضمام إليها وستتلقى/تتلقّين رابطا لمنصة Zoom مع تاريخ اللقاء.
نحن نعلم بأنه في مثل هذه الأوقات نشعر جميعا برغبة طبيعيّة في الانطواء على أنفسنا. لذلك، فمن المهم أن نؤكّد على أنّ المحادثات الجماعية لها قوة كبيرة في خلق الحصانة الشخصية والاجتماعية، ونحن ندعوكم جميعًا للمشاركة فيها.
الرجاء التسجيل عبر هذا الرابط: https://forms.gle/yi6J588A4GHsfaEn9

בברכה,
פרופ' בתיה אנגל-יגר, דיקנית הסטודנטים    פרופ' ערין סלאמה-קודסי, ראש מערך גיוון, הכללה וקהילה

أطيب التحيّات،
البروفيسور باتيا انجل-يجر،  عميدة الطلبة     البروفيسور عرين سلامة-قدسي، رئيسة وحدة التنوع، الاحتواء والمجتمع

Dr. Yael Granot-Bein, Director
Division for Diversity, Inclusion and Community, University of Haifa
545913025 (972)
ygranot@univ.haifa.ac.il

הזדמנויות חדשות

No event found!
אייקון קול קורא

Call for Applications for the Manfred Lahnstein Post-Doctoral Research Fellowship in Haifa in 20th-Century German Studies for the 2024–2025 Academic Year

The Bucerius Institute for Research of Contemporary German History and Society, University of Haifa Call for Applications for  the Manfred Lahnstein Post-Doctoral Research Fellowship in Haifa in 20th-Century German Studies for the 2024–2025 Academic Year

The Bucerius Institute for Research of Contemporary German History and Society invites applications for the Manfred Lahnstein one-year post-doctoral fellowship (lasting a minimum of 10 months). The fellowship of 90000 NIS (together with office facilities) will be granted for research at the University of Haifa.

All materials should be written in English.
Applications should be sent to Amir Bar-On (Administrative Coordinator) at ambaron@univ.haifa.ac.il.

The deadline for submissions is March 18, 2024, and decisions will be made by April 21, 2024.
For More Info

דבר דיקן הפקולטה למדעי הרוח